About Us

Ons verhaal begon meer dan tien jaar geleden, reizen naar het Midden-Oosten heeft ons geïnspireerd om een ​​geur te creëren die mensen helpt hun identiteit en expressie te vinden. Een geur die je enthousiast maakt en je begeerlijk maakt voor de hele wereld.
Tijdens onze reizen naar Dubai, de culturele hub van de wereld, ontmoetten we een veelvoud aan mensen uit verschillende landen en culturen, we hebben talloze geuren ervaren en zijn diep verliefd geworden op de Arabische parfums.
Een van de meest bekende ingrediënten in klassiek Arabisch parfum is Oud, ook wel het zwarte goud genoemd in het Midden-Oosten, een scherp en gewaardeerd geuringrediënt dat afkomstig is van een van de zeldzaamste en duurste houtsoorten ter wereld. Tegenwoordig erg populair in de westerse wereld en daardoor exclusiever dan ooit.
Ons merk Scentiment parfum is een gepassioneerde poging om de beproefde Arabische parfums een vleugje innovatie en moderniteit te geven. Het is een compleet pakket voor verleidelijke, zelfverzekerde en verfijnde klanten van een universeel assortiment die op zoek zijn naar een combinatie van klassieke en moderne geuren.
Geïnspireerd door de klassieke Arabische parfumkunst draagt ​​het de herinneringen en gevoelens in zich van een reiziger die een indruk van hoge standaard achterlaat.
Door positiviteit te verspreiden en mensen over de hele wereld te verenigen door middel van geuren, is geurparfum een ​​echte musthave voor Hem en Haar.