Over ons

Ons verhaal begon meer dan tien jaar geleden, reizen naar het Midden-Oosten heeft ons geïnspireerd om een ​​geur te creëren die mensen helpt hun identiteit en expressie te vinden. Een geur die je enthousiast maakt en je gebaarlijk maakt voor de hele wereld.
Tijdens onze reizen naar Dubai, het culturele centrum van de wereld, vonden we een veelvoud aan mensen uit verschillende landen en culturen, we hebben talloze voorbeelden ervaren en zijn diep verliefd geworden op de Arabische parfums.
Een van de meest bekende ingrediënten in klassiek Arabisch parfum is Oud, ook wel het zwarte goud genoemd in het Midden-Oosten, een scherp en gewaardeerd geuringrediënt dat voortkomt uit een van de zeldzaamste en duurste soorten hout ter wereld. Tegenwoordig erg populair in de westerse wereld en exclusiever dan ooit.
Ons merk Scentiment parfum is een gepassioneerde poging om de proefde Arabische parfums een praktische innovatie en moderniteit te geven. Het is een compleet pakket voor verleidelijke, exotische en ingewikkelde klanten van een universeel assortiment die op zoek zijn naar een combinatie van klassieke en moderne geurende.
Geïnspireerd door de klassieke Arabische parfumkunst draagt ​​het de herinneringen en gevoelens in zich van een reiziger die een indruk van hoge standaard achterlaat.
Door positiviteit te verspreiden en mensen over de hele wereld te verenigen door middel van geur, is geurparfum een ​​echte musthave voor Hem en Haar.