Restitutiebeleid

Retourzendingen

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid uw bestelling conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te storten. Meer over het vinden van bestellingen via de geuriment Online Shop leest u in onze algemene voorwaarden. U kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. U de wezenlijke producten en ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele, ongeopende verpakking te downloaden. Bij elke bestelling treft u een retourformulier aan. Heeft u geen retourformulier ontvangen? Voeg dan een melding toe aan uw pakket met uw bestelnummer en de reden van terugbetaling.

 

Retourzendingen vanuit België

Bij een retourzending vanuit België verstuurt u op eigen kosten via Bpost de zending terug naar het volgende adres, kipdorpvest 43, 2000 antwerpen aanvaardbaar bij retourzending ons eerst te mailen met bestelnummer naar klantenservice@scentimentparfum.be Tevens ontvangen wij graag uw IBAN (International Bank Account Number) en tenaamstelling om de eventuele terugbetaling van uw retourzending in orde te maken.

Retourneren vanuit Nederland en de rest van Europa

Voor een retourzending vanuit Europa verstuurt u de zending op eigen kosten via uw koerier naar keuze naar het volgende adres, Kipdorpvest 43, 2000 Antwerpen België;. Bij retourzending graag eerst een e-mail sturen met ordernummer naar klantenservice@scentimentparfum.be Graag ontvangen wij ook uw IBAN (International Bank Account) Nummer en tenaamstelling om de eventuele terugbetaling van uw retour te regelen.

Vouchers en kortingsbonnen

Wanneer u een vouchercode of couponkorting gebruikt in sommige gevallen een minimaal netto te investeren bedrag. In het geval van een retour blijft het netto te investeringsbedrag van toepassing. Mocht u door het storten van een product of producten beneden het minimum netto te betalen bedrag komen, wordt de volledige couponkorting met de retourverrekening.